Времето е меко
като пухкав хляб
и с копнеж човека
в синия долап
търси и открива
мир и светлина,
коледнокрасиви
плуват в тишина.
Чувства Бог се ражда
целия всемир,
с утолена жажда
слави Бог безспир.
© Милена Френкева All rights reserved.