Много любовни романи сме чели -
завист, омраза, интриги на куп.
Пред всяка любов има проблеми,
с любовните романи до тук.
Сега със тебе романа си пишем
с много любов, надежди, мечти.
И деца с любов пораснали -
не роман, след нас остават следи.
Те ще помнят любовта ни голяма,
ще разказват какви сме били,
как в радост и трудност вървели сме двама,
с любов сме сбъдвали всички мечти.
А ние без думи романа си пишем,
понякога със сълзи в очи.
Тоя роман вечен ще бъде,
ако единият не замълчи.
Сама щом останеш - романът ни свършил
на последната страница в долния край,
с много любов за теб съм написал,
обичах те, обичам те, знай.
© Стойчо Пеев Все права защищены