10 окт. 2018 г., 21:04

Room service на сутринта 

  Поэзия
345 3 1

Когато затваряш вратата, внимавай!
с подноса със чашите!

Недей да разливаш 
надежда за заедност. Плашиш ме.

 

Наивна съм, знаеш, а всяка жена 
иска трайно обвързване.

Е, аз го отписах отдавна това,
така че не ще те задържам.

 

Пак казвам, внимавай с подноса! Боли
много крехки са чувствата..

Ако ти си мъжът от мойте мечти,
само истински ще са ни закуските.

 

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??