29 апр. 2015 г., 20:21  

Пламен Горанов 

  Поэзия » Гражданская
378 0 0

Плаче столицата ни морска -

загина един благороден човек.

В душата му - мъката хорска

от бедност абсурдна за 21 век.

Потресени бяхме от тая драма,

в душите ни - студ и мраз,

завинаги отиде си Пламен,

но безсмъртен е във всеки от нас!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??