1 апр. 2014 г., 16:40

Роза. 

  Поэзия » Любовная
427 0 0

Роза.

Сърцето ми открадна ти,

затова роза трябва да ми подариш.

Нека тя да е изпълнена с любов

и с нашите мечти и различни

на поглед пръв съдби.

Нека тя да ми покаже

какво чувстваш ти към мен

и любовта да ми  покаже

опасен ли си ти за мен.

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??