23 июн. 2013 г., 14:43

Розите са за поети... 

  Поэзия » Любовная
510 0 1

От чувствата ми тялото жужи

а розите са за поети...

разказваш ми с любовния език

за парещия дъх в лалето.

 

Отвътре рониш ме в искри,

бодли от нежност са ръцете

и огън от любов във тях гори,

а розите са за поети...!

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??