От чувствата ми тялото жужи
а розите са за поети...
разказваш ми с любовния език
за парещия дъх в лалето.
Отвътре рониш ме в искри,
бодли от нежност са ръцете
и огън от любов във тях гори,
а розите са за поети...!
© Маломир Стръков All rights reserved.