7
Когато мечтата превърнал си в цел,
към връх непокорен пътека поел –
или към сияйна далечна звезда –
лети като гордия скален орел.
8
Крайпътните знаци – сигнални жалони,
насочват към Божите светли закони...
Щастлив е живота в мир с Бога и с хората –
духът е тогава със всички в хармония.
27 юни, 20:10 часът –
6 август 2023, 19:30 часът
© Иванъ Митовъ Все права защищены