Зад ъгълът излизам,
насреща ми -звезда!
Дали пък не сънувам?!
Толкоз ти отива тази русичка коса!
Сякаш водопад е от лъчи,
спускащ се от небесата,
и в очите ми блести
цветът на красотата!
Колко много ти отива!
Истина е и уви,
много си красива
с тези, русите лъчи!
© Добромир Иванов Все права защищены