23 февр. 2022 г., 06:53

Руснак 

  Поэзия » Гражданская
341 0 1

Руска майка мене е родила

и даже тя е открила,

че България е силна,

нашите сили не са победими,

Османците са се скрили

от нашите велики сили,

като невидими са били

и ние естествено сме победили

© С Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??