Предимство несъмнено е това,
човек да е с чугунена глава.
Да има принципи и да ги спазва -
от любовта си да не се отказва.
Ще се опитват разни русофоби
във мозъка му да внедрят микроби,
обаче както и да се напинат,
през черепа му няма как да минат.
На НАТО главен враг му е Русия,
а пък за русофобите сме ние.
Врагът ми може да ме ненавижда,
но за чугунената ми глава - завижда!
© Ангел Чортов Все права защищены
се - сърцето родно на
коя страна е