18 нояб. 2010 г., 10:39

Ръцете, очите и устните 

  Поэзия » Любовная
570 0 4

Ръцете ти - две пъргави златисти риби -

бавно се плъзгат

по извивките на тялото ми.

Очите ти - два сини крехки бисера -

тихо потъват

в мидите на клепачите ти.

Устните ти - две горещи коралови капки -

нежно капят

по трапчинката на шията ми.

... И морето целува небето...

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??