Ръцете ти - две пъргави златисти риби -
бавно се плъзгат
по извивките на тялото ми.
Очите ти - два сини крехки бисера -
тихо потъват
в мидите на клепачите ти.
Устните ти - две горещи коралови капки -
нежно капят
по трапчинката на шията ми.
... И морето целува небето...
© Нина Чилиянска Всички права запазени