12 нояб. 2008 г., 10:43

Ръката ти... 

  Поэзия
853 0 30

               Ръката ти...

Ръката ти по моята. И пише.
С шепота на устните застинали.
В страната ме пренесе на Алиса.
Любовен танц. Очакване си. Синорно.

Ръката ти - по-нежна от обичане,
очите ти - от дъжд постели,
Нима, Любов, си ничия,
че пием те от мигове поспрели?...

© Таня Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??