Nov 12, 2008, 10:43 AM

Ръката ти... 

  Poetry
851 0 30

               Ръката ти...

Ръката ти по моята. И пише.
С шепота на устните застинали.
В страната ме пренесе на Алиса.
Любовен танц. Очакване си. Синорно.

Ръката ти - по-нежна от обичане,
очите ти - от дъжд постели,
Нима, Любов, си ничия,
че пием те от мигове поспрели?...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??