Хей, красавице, устните си с цвят на вино избърши.
Не виждаш ли?
Всички все в тебе гледат.
И те канят на чаша вино.
Девойчице, бялата си риза закопчей-
белите гърди закрий.
Всички теб гледат.
Буйните си коси вържи-
да не изпълват стаята с аромата си.
Не мога от съня си да те изгоня.
И шепна твоето име лъжливо.
А крехкото ти телце на никой не убягва.
Подари ми тази нощ с вкус на вино.
Така да те запомня.
© Мария Мария Все права защищены