Sep 2, 2016, 12:13 PM

С цвят на вино 

  Poetry » Humour
552 0 1

Хей, красавице, устните си с цвят на вино избърши.

Не виждаш ли? 

Всички все в тебе гледат.

И те канят на чаша вино.

Девойчице, бялата си риза закопчей- 

белите гърди закрий.

Всички теб гледат.

Буйните си коси вържи- 

да не изпълват стаята с аромата си.

Не мога от съня си да те изгоня.

И шепна твоето име лъжливо.

А крехкото ти телце на никой не убягва.

Подари ми тази нощ с вкус на вино.

Така да те запомня.

 

 

© Мария Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Момичешки устни с цвят на вино, буйни коси и тънко телце.. Красив сън и стих. Поздрав!
Random works
: ??:??