17 нояб. 2010 г., 11:06

С дъх на канела 

  Поэзия » Любовная
502 0 1

Копнеж по теб и
Радост от живота ме обзема защото
Истината в любовта е скрита
Сърцето ми за теб тупти
Теб те иска не спори
И огън в мен гори
Незабравима в моя сън си ти

Истинска и неповторима
В едно със моята душа
Аз искам теб
Невинна и толкова красива
Обичам те без глас и стон
Виждам в теб желание безкрайно
Ала то е толкова потайно

Вечерта е пак пред моя праг
Аз отново съм във твоя плен
Но ти си ужасно далеч от мен
Копнеж отново ме обзема
Обичам те макар далечна
Викам твоята душа
А тя е с дъх на канела

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??