25 дек. 2018 г., 22:08

С име на светец 

  Поэзия » Любовная
1086 5 4

Такъв си с име на светец

Но обгърнал ме с ръцете си

А любовта ни-стих е на поет

Аз себе си отдадох на сърцето ти

 

Любов си в небеса греховни

Така обичам те с жар

Думи пиша ти любовни

Внимавай утре да не париш

Да гориш

А аз да пламна

 

На прах се моля да не станем

От любов се пазя да не изгорим

Че толкова е силна тази обич

Мечтая правилно да я оползотворим

 

© Любов Никифорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??