Аз цял живот прелиствам Кама Сутра,
и винаги откривам смисъл там.
Прегледах я отново… тази сутрин,
и споделих с жената моя план:
Предложих да й купя дрешки в мола
от щанда със оскъдното бельо,
и след като си пийнем водка с кола,
да се отпушим в нашето легло.
Жена ми ме погледна, неприлично,
и тутакси безсрамно се нави,
до пробва с мене нещо, прозаично
от книгата на мъжките мечти.
Не чакахме, а скочихме в Пежото,
със цяла хилядарка за купон,
и след минутка бяхме пред бельото
при прашките на Гучи и Витон.
Награбих мигом няколко ментета
на Бърбъри, Версаче и Шанел.
Платих ги, и оттам директно в Хепи
отидохме да гоним наш’та цел.
Започнах да поръчвам скъпо вино
за скъпата, възлюбена жена.
Аз в “Девет седмици… и половина”
копнеех да превърнем вечерта.
За час изпихме чет’ри-пет стотака.
Замезвахме със телешки меса.
Прибрахме се подпийнали с жената,
готови да си спретнем чудеса.
А в нас - жена ми легна на дивана
с ботушките и с новото палто.
Веднага пуснах плоча на Нирвана
и взех да се събличам по бельо.
Успях да смъкна старите си дънки,
чорапите… едва, едва свалих.
Останах по коремни, яки плънки,
но от стриптийза съвсем се уморих.
С последни сили скочих на жената.
Успях да я повдигна на крака.
Нарамих я, и с мъка - на кревата
я пльоснах да си спинка през нощта.
Отпуснах се замислено до нея.
И пак почнах - Кама Сутра да чета.
С надежда, че след месец ще успея
да спретна нещо с моята жена.
Юри
Йовев
Март
2023 г.
© Yuri Yovev Все права защищены