Искам да бъда любима,
сред всичките твои звезди
и знам че не светя отдавна,
но ти звездното в мен прероди.
Искам да бъда единствена,
сред всичките твои мечти
и нищо, че мираж съм за тебе,
с мисъл за мен се буди.
Искам за бъда обичана,
сред сънища дивни да бъда луна,
искам макар и невидима,
с мен да заспиваш до всяка жена.
*** *** ***
© Дора Трифонова Все права защищены