3 dic 2018, 10:02

С мен заспивай 

  Poesía » De amor
577 0 0

Искам да бъда любима,

сред всичките твои звезди

и знам че не светя отдавна,

но ти звездното в мен прероди.

Искам да бъда единствена,

сред всичките твои мечти

и нищо, че мираж съм за тебе,

с мисъл за мен се буди.

Искам за бъда обичана,

сред сънища дивни да бъда луна,

искам макар и невидима,

с мен да заспиваш до всяка жена.

 

*** *** ***

© Дора Трифонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??