11 дек. 2009 г., 00:05

С мисълта за теб... 

  Поэзия » Любовная
1219 0 5

Погледна ли в очите ти,

аз виждам нея.

Ръцете ти така студени са

в очакване на нея.

Стоя сама със мисълта за теб

и пиша всеки следващ ред...

 

Жестоката съдба така ни отреди -

за теб да страдам аз,

а за нея - ти.

Но надежда в мен остана -

някой ден да бъдем двама.

В един свят далеч от суетата,

свят на истината, свят на красотата...

© Теодора Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??