27 янв. 2023 г., 06:49

С мълчанието разговарям 

  Поэзия » Любовная, Другая
404 3 4

    С мълчанието разговарям,

а то се взира в мен тактично.

И без въпроси отговарям,

че влюбен в него съм лирично.

 

Предлагам да се помирим -

    с мълчанието разговарям.

На ангела си все любим

красиви думи подарявам.

 

Дали от обич полудявам,

дали е монолог, не зная.

    С мълчанието разговарям...

Кога ли ще му дойде края?

 

За прошка ли сега да моля?

" Прости, прости, прости... " повтарям.

Душата своя ще оголя.

    С мълчанието разговарям.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??