11 апр. 2008 г., 00:07

С надежда... 

  Поэзия
864 0 8
Аз не искам да зная. Боли!                                                
Замълчи! Аз не искам да питам.
Всъщност, никога няма...       Нали?                                                   
Колко жалко, платих да опитам.


Безнадеждно. Все тъй ли ще бъде?
Не, не казвай! Тез думи са зли.
И пътека да има, отвъд е.
Всъщност, никога няма...
                                                    Нали.

© Петя Косева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??