Apr 11, 2008, 12:07 AM

С надежда... 

  Poetry
966 0 8
Аз не искам да зная. Боли!                                                
Замълчи! Аз не искам да питам.
Всъщност, никога няма...       Нали?                                                   
Колко жалко, платих да опитам.


Безнадеждно. Все тъй ли ще бъде?
Не, не казвай! Тез думи са зли.
И пътека да има, отвъд е.
Всъщност, никога няма...
                                                    Нали.

© Петя Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??