11.04.2008 г., 0:07 ч.

С надежда... 

  Поезия
863 0 8
Аз не искам да зная. Боли!                                                
Замълчи! Аз не искам да питам.
Всъщност, никога няма...       Нали?                                                   
Колко жалко, платих да опитам.


Безнадеждно. Все тъй ли ще бъде?
Не, не казвай! Тез думи са зли.
И пътека да има, отвъд е.
Всъщност, никога няма...
                                                    Нали.

© Петя Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??