11 дек. 2021 г., 07:21

С нови криле 

  Поэзия
426 0 0

Моите криле отново ще израснат,
душата ми помни как се лети.
Точно в нея от раните пораствах,
ала тя запомни и колко боли. 

 

Белезите спомени навяват
и падането още там гори.
Мечтите завинаги счупени остават
и няма кой тях да ги сглоби. 

 

Ала крилете пак ще поникнат,
по-силни, дори от преди! 
Те с простора отново ще свикнат
и ще литнат навред, към нови мечти! 

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??