10 янв. 2013 г., 00:45  

С обич 

  Поэзия » Другая
582 0 4

С ОБИЧ

                  

                     На djudjii (Жанет Велкова)

 

Как хубаво ми е със тебе, Жани!

Събуждаш в мен

заспали сетива,

на пориви, с години в плен държани,

даряваш ти

простор и синева.

 

Със смях взривяваш делника ми скучен

и с дива радост

ти ме зарази.

В живота ми като съдба се включи

и в книгата Си

Бог го отрази.

 

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??