6 сент. 2021 г., 19:56

С поезия 

  Поэзия
183 0 0

С    П О Е З И Я

 

С поезия не можеш

                                                дом да съградиш,

                                                с поезия не можеш

                                                тялото си да нахраниш.

                                                Ала без нея

                                                душата ти ще бъде

ненужно никому дихание.

С поезия не се живее,

с поезия се диша,

но можеш ли пък да живееш,

ако не дишаш.

 

 

1996

© Емил Янчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??