6 июн. 2009 г., 23:24

С тайфата, с която сме едно цяло 

  Поэзия
660 0 2

По цял ден

наляво, надясно, нагоре, надолу

с тайфата, с която сме едно цяло.

Сновем.

По дългия път тръгнали,

изминали началото. Предстоят загадки,

но усмихнати, безкрайно весели,

 махаме прегради

и оставаме все така

приятно забавно отнесени.

Тийнейджъри прехласнати, израстващи, живеейки.

Още една вечер музика на живо.

Тълпите, ръцете горе високо,

настроението - може да се каже диво

и в ритъм движим се и крещим жестоко.

Още една вечер непоправими спомени.

Озвучени улиците от нашата песен,

разказват

на още уморени пътници,

по пътя за малко спрели 

на нашата уличка.

Точно като нас преди,

или по-скоро това, което предстои. 

© Диляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??