31 мар. 2019 г., 20:02

С теб 

  Поэзия » Любовная
612 0 0

 

Кичурът ти галеше лицето ми, 
устните ти, впиваха се в моите,
мъркаше доволно в ръцете ми,
сякаш бях съдбата, твоята!
Сигурно съм луд по тялото ти,
сигурно обсебен от душата ти, 
някога, отдавна, аз бях Ной,
някога пък беше ти Парвати!
Искам да съм с теб едно в Бога,
както две галактики споени,
искам да сме заедно, за Бога,
ти и аз, две луднали  Вселени!


 

© Ангел Филипов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??