8 нояб. 2007 г., 01:02

С твоята магия 

  Поэзия
485 0 2

                               С  ТВОЯТА  МАГИЯ
                    (на  моята  половинка, в труден миг)

                      Ах, студ  нахлу  в  душата  ми,
                      вятър  довя  тежка   тъга...
                      От  алчност  и  глупашка  злоба
                      не оцениха  ми  труда...

                      Притихна  усмивката  топла
                      за  миг и спомен  ме гори..
                      В  мрака ме  погледна  нежно,
                      очите... пробляскват  звезди...

                      Обичта ти, мило, усетих,
                       до  мен  във  болка  и тъга...
                       -   Очите  ти са още по-красиви...! -
                       с  любов  отрони нежни  слова...

                       И  с  прегръдката   ти   нежна
                       сърцето  ти  стопи  снега...
                       И  един до друг  в живота,
                       в  радост, болка  и тъга.

                      Обичта,  с години  оцеляла,
                      с    твоята    магия,
                      с  теб   и  лъчиста  надежда,
                      пътечка  бяла  ще  открия... 

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??