Това не е рандеву,
това е сайонара среща.
Затова махни тази
глупава усмивка от лицето си.
Тези трапчинки знаеш ли
как ми бъркат мислите?
И си с онази блуза,
която прави очите ти още
по-прекрасно сини.
Разбива се във мен
цунами след цунами.
Давя се в опит да намеря
думите, с които бях дошла.
Даваш ми живот, силно, нежно,
с устните с вкус на амброзия.
Палиш в душата ми Ада,
добре дошъл у дома!
© Таня Атанасова Все права защищены