Jul 20, 2011, 6:00 PM

Сайонара среща 

  Poetry » Love
1185 0 14


Това не е рандеву,

това е сайонара среща.

Затова махни тази

глупава усмивка от лицето си.

Тези трапчинки знаеш ли

как ми бъркат мислите?

И си с онази блуза,

която прави очите ти още

по-прекрасно сини.

Разбива се във мен

цунами след цунами.

Давя се в опит да намеря

думите, с  които бях дошла.

Даваш ми живот, силно, нежно,

с устните с вкус на амброзия.

Палиш в душата ми Ада,

добре дошъл у дома!



© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??