21 янв. 2011 г., 23:31

Салемската вещица 

  Поэзия » Другая
504 0 4

когато вече не вярвам

тя влиза в пролуките
на душата ми
разплита косите си
и си свива гнездо
запалва огън
с кървавочервен пламък
и започва да наблюдава света
през процепите
на вкаменения ми мозък
страхувам се от нея

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??