Jan 21, 2011, 11:31 PM

Салемската вещица 

  Poetry » Other
497 0 4

когато вече не вярвам

тя влиза в пролуките
на душата ми
разплита косите си
и си свива гнездо
запалва огън
с кървавочервен пламък
и започва да наблюдава света
през процепите
на вкаменения ми мозък
страхувам се от нея

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??