14 окт. 2008 г., 18:30

Сам 

  Поэзия » Любовная
634 0 0

Във топлината на чувствата есенни,

с дъх на циганско лято - сам си.

За какво? И защо да съм истинска?!

Щом си сам, щом си сам -

с мен, във косите ми - щом си сам.

Как ще живееш така?...

И не питаш, и не искаш да знаеш

на тази самотна тъга по

косите ми, нежен копнеж...

да ме обичаш.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??