Във топлината на чувствата есенни,
с дъх на циганско лято - сам си.
За какво? И защо да съм истинска?!
Щом си сам, щом си сам -
с мен, във косите ми - щом си сам.
Как ще живееш така?...
И не питаш, и не искаш да знаеш
на тази самотна тъга по
косите ми, нежен копнеж...
да ме обичаш.
© Нели Todos los derechos reservados