Гладки стени, лъскави плочи,
мека бяла светлина,
студен под, горещи капки,
пяна, вода, топлина.
Голо тяло, ръце ненаситни,
докосвания, интимност, безспир,
ерекция мощна, изпразване бързо,
удоволствие, спокойствие, мир.
© Горо Горов Все права защищены