4.12.2008 г., 14:53 ч.

Сам под душа 

  Поезия » Еротична
1153 0 3

Гладки стени, лъскави плочи,

мека бяла светлина,

студен под, горещи капки,

пяна, вода, топлина.

 

Голо тяло, ръце ненаситни,

докосвания, интимност, безспир,

ерекция мощна, изпразване бързо,

удоволствие, спокойствие, мир.

© Горо Горов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??