28 мая 2013 г., 23:43  

Сам си пия, сам се смея 

  Поэзия » Другая
337 0 0

Сам си пия, сам се смея,

сам понякога си плача

и така ще доживя

чак до срещата с палача.

 

Ако вятърът смени си

рязко  своята посока

и стандартът промени се

ти готов ли си за скока?

 

Тъй годините се нижат

във очакване за нещо

и в голямата ни криза

преживяваме на свещи.

 

Уредиш ли си живота

най накрая ще си кажеш,

че във вярната посока

тикнал те е  случай важен.

 

Някоя, с която можеш

от сърце да се усмихнеш

и в интимното и ложе

с мурафетите и свикнеш.

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??