3 мар. 2011 г., 12:19

Сам войнът е войн 

  Поэзия
458 0 0

Мечът във ножница

   на кръста виси,

 да не забравят,

         че воин върви.

 

Не посяга натам,

цялата сила

в любовта е събрал.

Решението е мечът,

       който държи.

Трудно човек със

         него си служи.

В него се крие

   сила голяма.

Винаги сам

в битката славна,

        недосегаем

        от човешката слава,

        взима решение.

 

Извоювал от себе си,

преборил се с грешка,

    изправен върви,

    за полет готов.

    Крилата - растат

                   мечът виси,

 

ПРЕД ВОИН СТОЯТ!

© Благодат Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??