15 июл. 2009 г., 23:59

Сама и гола 

  Поэзия » Любовная
860 0 4

Колко е тихо в празнотата...
и се чува само далечното

глухо скърцане на вратата.

И ето, отиваш си отново.

Не попита как ще оцелея

и дали да живея без теб съм готова.

Просто си тръгна и ме остави

сама и гола в празнотата, да се моля...

този път да те забравя...

© Виктория Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??