Jul 15, 2009, 11:59 PM

Сама и гола 

  Poetry » Love
804 0 4

Колко е тихо в празнотата...
и се чува само далечното

глухо скърцане на вратата.

И ето, отиваш си отново.

Не попита как ще оцелея

и дали да живея без теб съм готова.

Просто си тръгна и ме остави

сама и гола в празнотата, да се моля...

този път да те забравя...

© Виктория Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??