20 февр. 2021 г., 11:27

Самичък 

  Поэзия » Любовная
229 0 1

Получи от небето благослов -

ти - прекрасна дама,

това е песен за любов,

но и за мъка, за драма.

 

Разсейва се сякаш мрака,

пролетта ще дойде скоро тук,

топла и мека, блага,

чувам нежен шепот, звук.

 

Но аз съм си самичък,

с носталгия помня теб, жена,

тъй силно те обичам,

чезне зад облак луна.

 

И сред мрака съм без сила,

ти си едничката ми надежда,

ела в прегръдките ми, мила,

без теб не мога, любов нежна!

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Всичко можем, но трябва ли?
    Най-силно ни липсва, онова, което сами сме си отнели
Предложения
: ??:??