5 нояб. 2013 г., 22:15

Само бъди мой!! 

  Поэзия » Любовная
1031 0 2

Усещам вятъра в косите си,

напомня ми за твоите пръсти

... как нежно ги галеше ти -

сякаш може да ме нараниш

 

Таиш толкова много сила

в своята нежност...

Мъжките ръце са като перца

само когато галят жена

 

Усещам колко си плах

Усещам страха ти...

 

Но недей – бъди себе си

 Бъди жесток, бъди мил

... бъди безразсъден

Само бъди мой!!

© Бинназ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??