Усещам вятъра в косите си,
напомня ми за твоите пръсти
... как нежно ги галеше ти -
сякаш може да ме нараниш
Таиш толкова много сила
в своята нежност...
Мъжките ръце са като перца
само когато галят жена
Усещам колко си плах
Усещам страха ти...
Но недей – бъди себе си
Бъди жесток, бъди мил
... бъди безразсъден
Само бъди мой!!
© Бинназ All rights reserved.