Само един поглед
е нужен, за да
разбереш какво
чувствам наистина
към теб.
Само един поглед,
с който да
преобърна света ти
и да се осъмниш
в реалността.
Само един поглед,
за да забравим
кои сме, какви бяхме
и какви искахме
да бъдем.
© София Русева Все права защищены