9 мая 2024 г., 08:49

Само ме обичай 

  Поэзия » Любовная
309 3 2

     

     Само ме обичай

 

Изчезват всички хоризонти,

когато се усмихваш ти.

Бледнеят изгревите чудни

и виждам твоите очи.

 

Изчезват бавно и мечтите,

защото ти си тук, сега.

Замислено се точат дните,

във мен е само любовта.

 

И нося те в душата нежно,

по-скъп от всичко си ми ти

и в чувствата ми безнадеждно

изчезва болката дори.

 

И на земята няма сила,

която да те заличи,

душата ми те е открила

и само ме обичай ти!

      Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??